Telefon döngüye giriyor

OsmanAdam

Decapat
Daha fazla  
Telefon çok ısınırsa kapanıyor açılmıyor soğuyunca kullanılıyor bu sorun neden kaynaklı olabilir?

Batarya ölmüştür muhtemelen veya içindeki batarya ile alakalı bağlantı yerleri.
Bomba gibi ısınıyordu benim de 5dk kullanınca 1 keresinde ise ekran tamamen donmuştu ne kapanabilmişti ne başka bir işlem.
Yeni batarya taktırdım fakat ilk başta sorun düzelse de kendi kafasına göre ısınıyordu yine aynı şekil.

Zaten telefonlar belli sıcaklığa kadar çalışır. Sonra telefon aşırı sıcak olduğu için kapanır. Eğer sık yaşanıyorsa telefonda sıkıntı vardır.

Aga yok batarya yeni ısınınca döngüye giriyor gibi bir şey oluyor hard reset ekranına falan fönüyor bazen.

Kronik bir arıza olabilir mi ki?

EMUI 12 onun ağzına etti. Şu anda EMUI 12 kullandığınızı düşünerek EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm.

Zaten telefonlar belli sıcaklığa kadar çalışır. Sonra telefon aşırı sıcak olduğu için kapanır. Eğer sık yaşanıyorsa telefonda sıkıntı vardır.

Fazla ısınmıyor aslında.

EMUI 12 onun ağzına etti. Şu anda EMUI 12 kullandığınızı düşünerek EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm.

Sıfırlıyorum kendi otomatik sıfırlayınca yüklüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…