Marka model belirtirseniz daha iyi yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.
Batarya ölmüştür muhtemelen veya içindeki batarya ile alakalı bağlantı yerleri.
Bomba gibi ısınıyordu benim de 5dk kullanınca 1 keresinde ise ekran tamamen donmuştu ne kapanabilmişti ne başka bir işlem.
Yeni batarya taktırdım fakat ilk başta sorun düzelse de kendi kafasına göre ısınıyordu yine aynı şekil.
Sizden başka bir sürü kişi bu sorunu yaşamış, sanırsam kronik bir sorun bu modelde. Servise göndermenizi öneririm.Huawei psmart 2019.
Kronik bir arıza olabilir mi ki?Batarya ölmüştür muhtemelen veya içindeki batarya ile alakalı bağlantı yerleri.
Bomba gibi ısınıyordu benim de 5dk kullanınca 1 keresinde ise ekran tamamen donmuştu ne kapanabilmişti ne başka bir işlem.
Yeni batarya taktırdım fakat ilk başta sorun düzelse de kendi kafasına göre ısınıyordu yine aynı şekil.
Zaten telefonlar belli sıcaklığa kadar çalışır. Sonra telefon aşırı sıcak olduğu için kapanır. Eğer sık yaşanıyorsa telefonda sıkıntı vardır.
EMUI 12 onun ağzına etti. Şu anda EMUI 12 kullandığınızı düşünerek EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.