- Makaleler
- 10
Sıkıntı yapmaz. Hatta aksine, %80'e ulaşınca çekmek pil ömrünü uzatır.
Bataryaya zarar, ömrünü kısaltıyor ama tek seferde bir etkisi olmaz. Örneğin 3-4 ay boyunca bunu yaparsın, batarya sağlığın %80-70'lere iner.
ben kendi deneyimimi sundum ama benim telefonumun teknolojisinden kaynaklı olabilir : )Zannetmem lityum batarylarda böyle bir sorun yok diye biliyorum.
Anladım sağolun. Ayrıca Apple ve diğer markaların kullandığı pillerin teknolojisinin farklı olma konusu var ama orası ayrı. Yine de dikkat edeceğim. Cevap veren herkese canı gönülden sevgiler, teşekkür ederim arkadaşlarSürekli olarak tekrarlandığı zaman iyi olmadığını biliyorum. Apple Store'da çalışan birisi müşteriye sürekli tam dolum yapılmadığı için bataryada arıza çıktığını söylemişti. Bataryanın kalibrasyon dengesi yüzünden sürekli tekrarlanmadıkça arada sırada tam dolum olmadan fişten çekebilirsiniz.
Anladım çok sağolSıkıntı yapmaz. Hatta aksine, %80'e ulaşınca çekmek pil ömrünü uzatır.
Baba benim telefonum benim kararım o kadar![]()
Yaratmaz da eski 2015'deki telefonlar olsaydı onlar direkt Full olmadan çekince hızlı boşalıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.