Telefon ekranını bilgisayara yansıtma veya Bluetooth destekli emülatör

Emülatörün mantığı zaten Android'i emüle etmek. Ekran paylaşmak değil ki.

Emülatörün mantığı zaten Android'i emüle etmek. Ekran paylaşmak değil ki.

Reis zaten amacım ya ekran paylaşmak ya da Bluetooth desteği olan bir emülatörde oynamak. Yani bana Bluetooth olan emülatör olursa yeterli.
Yoksada telefonun ekranını yansıtacağım program.
Amacım sadece bendeki Bluetooth destekli oyun konsolunu Mobile oyunlarda kullanabilmek.

Amacım sadece bendeki Bluetooth destekli oyun konsolunu Mobile oyunlarda kullanabilmek.
Bunu başta söylemen gerekirdi, dediğin şeylerden bu söylediğin anlaşılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl bir gamepad'e sahipsin bilmiyorum.

Bunu başta söylemen gerekirdi, dediğin şeylerden bu söylediğin anlaşılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl bir Gamepad'e sahipsin bilmiyorum.

Doğrudur karışıklık olmuş. Bu andoird X86 destekliyor görünüyor onu bir deneyeceğim sağ ol.
Klavye mouse destekli bir aparat hocam. Onda ayarladığım hassasiyeti PC'de ayarlayamıyorum. O yüzden böyle bir yol denemek istedim.

Android X86 kurduğunda ekstra bir ekipman kullanman gerekmeyecek. Normal klavye fare ile oynar gibi oyununu oynayacaksın.

Telefondan mı oynayacaksın? Telefondan oynayacaksan niye emülatör ya da bilgisayara yansıtma programı istiyorsun?
Aç telefonunda Bluetooth'u bağlan telefon ile oyna.

@The Shorekeeper yav reis telefon ekranıyla 27" ekran bir mi?
Çözüm üretmek yerine sorun çıkarıyorsun 🙃
Bende sana diyorum ki Android X86 kurarsan direkt telefona gerek kalmadan daha yüksek performans ile oyun oynayabilirsin ama sen bana "Benim amacım aparatları kullanmak" diyorsun.

Bende sana diyorum ki Android X86 kurarsan direkt telefona gerek kalmadan daha yüksek performans ile oyun oynayabilirsin ama sen bana "benim amacım aparatları kullanmak" diyorsun.

Reis bak şöyle deyim sana o aparata sekmeme ayarladım onla oynamak istiyorum. X86 da zaten Bluetooth desteği yazıyor o olursa cihazı ona bağlayıp onla oynayacagim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı