Telefon hattı sinyali iyi çekmiyor

reva1

Megapat
Daha fazla  
İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ve yaklaşık 1-2 aydır telefonum çekmiyor hiçbir şekilde bağırarak konuşmaya çalışıyorum veya Wi-Fi ile WhatsApp üzerinden konuşmaya çalışıyorum. Kullandığım operatör Türk Telekom yardım talebi falan oluşturdum da hiç umursamadılar telefonu da yeni değiştirdim fakat hala aynı problemi yaşıyorum sizde de var mı böyle problemler şu anda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ve yaklaşık 1-2 aydır telefonum çekmiyor hiçbir şekilde bağırarak konuşmaya çalışıyorum veya Wi-Fi ile WhatsApp üzerinden konuşmaya çalışıyorum. Kullandığım operatör Türk Telekom yardım talebi falan oluşturdum da hiç umursamadılar telefonu da yeni değiştirdim fakat hala aynı problemi yaşıyorum sizde de var mı böyle problemler şu anda?
Aynı sorun bende de var. Şehir izmir. telekom bayisine gittim. Eleman baktı SİM kartın avea dedi. Eski bunu değiştirmen gerekir dedi

Aynı sorun bende de var. Şehir İzmir. Telekom bayisine gittim. Eleman baktı SIM kartın Avea dedi. Eski bunu değiştirmen gerekir dedi.

Benimki Türk Telekom acaba ondan falan olabilir mi ne demem gerekiyor gidip değiştirmek istesem direkt değiştirler mi?

Benimki Türk Telekom acaba ondan falan olabilir mi ne demem gerekiyor gidip değiştirmek istesem direkt değiştirler mi?
Ben de telekom kullanıyorum. Bazı yerlerde çekmiyor. Eleman sim kartını çıkarı baktı. Kartınız eski dedi. Bence bir bayii ye gidip gösterin. En azından içiniz rahat etsin.

Ayarlardan 4, 5G'yi kapatıp 3G kullanmayı deneyin.

Onu LTE yaptım hocam biraz daha iyi oldu.

Ben de Telekom kullanıyorum. Bazı yerlerde çekmiyor. Eleman SIM kartını çıkarı baktı. Kartınız eski dedi. Bence bir bayii ye gidip gösterin. En azından içiniz rahat etsin.

Tamamdır ilk işim onu göstermek olacak geri dönüş yaparım buradan.

Kanka tweeter desteğe herkesin göreceği şekilde yaz, Vodafone ve Turkcell'i de ekle.

Attım bana döndülerde sallamıyorlar ya illa sövüp saymak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı