Telefon hattım başkası üzerine gözüküyor

  • Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 210
Get Contact zaten başka insanların seni nasıl kayıt ettiğini gösteriyor. E devlet üzerinden numaralarını sorgulayabilirsin eğer orada çıkmaz ise dert etmeye başla.

Bir de benim bildiğim bir kaç yıl geçerse satılabiliyor çok saçma fakat yaşayanlar var bunu.
 
Şimdi en net cevabı vermek istiyorum. 8 Senelik operatör geçmişim var, vereceğim cevap buradaki aldığın en net cevaplardan biri olacak.

1-) Kullanılmamış ve kullanılmış numaralar vardır. (Kullanılmış numaralar iptal edildikten sonra minimum 2 sene gibi bir süre havuzda bekletilir ve sonra satışa tekrar sunulur.
2-) Get Contact dediğimiz uygulama, insanlar bu uygulamayı indirdikçe verilen izinler doğrultusunda insanların rehberini bir havuza toplayıp isimlendirmeleri bu şekilde yapıyor. Yani siz Get Contact üzerinden bir numara sorguladığınız zaman Get Contact size yasal kullanıcı bilgilerini sunan bir hizmet değil. Get Contact insanların rehberini toplayıp yaptığı ortak havuzadan isimleri eşleştirip size sunuyor.
3-) Firmalardan gelen mesajlar konusuna gelirsek, hattın eski sahibi buralardan alışveriş yapıp numarasını paylaşmıştır ve markaların sistemleri otomatik olarak bu mesajları size gönderiyor.
Bu havuzda bekletme işi bu firma mesajlarından çokta kurtarmıyor sizi, asıl amacı eski sahibinin kontaklarıyla bağlantıları kopartmaktır.
 

Geri
Yukarı