Telefon için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan RaYmN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 6.080

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. GeForce NOW üzerinden RPG, FPS oyunları oynayacağım. Telefon üzerinden bunları keyifli ve rahat şekilde oynayabileceğim bir gamepad önerir misiniz? Belki PUBG Mobile'da oynarım ama çok düşük bir ihtimal.

Peki bütçeyi 450 TL'ye kadar çıkartsam ne önerirsiniz?
Kesinlikle Trust GXT 590 Bosi öneririm. Kendim de kullanıyorum. Ocak ayının başlarında aldım sanırsam. Ürün elime geçer geçmez şarjını doldurdum ve hala bitmedi. Okula götürüyorum akıllı tahtadan bir şeyler oynuyoruz. Telefondan bir şeyler oynuyorum. Bilgisayardan zaten saatlerce oyun oynadım. Şarjı uzun süre gidiyor. Rahatlık açısından çok güzel. Ellerim büyük olmasına rağmen gayet güzel kavrıyorum. Elleri terletmiyor, DualShock4 elimi terletirken bunda öyle bir sorunla karşılaşmadım. Tuş dizilimi ve kalitesi de oldukça güzel. Ben tavsiye ederim.

Kesinlikle Trust GXT 590 bosi öneririm. Kendim de kullanıyorum. Ocak ayının başlarında aldım sanırsam. Ürün elime geçer geçmez şarjını doldurdum ve hala bitmedi. Okula götürüyorum akıllı tahtadan bir şeyler oynuyoruz. Telefondan bir şeyler oynuyorum. Bilgisayardan zaten saatlerce oyun oynadım. Şarjı uzun süre gidiyor. Rahatlık açısından çok güzel. Ellerim büyük olmasına rağmen gayet güzel kavrıyorum. Elleri terletmiyor, DualShock4 elimi terletirken bunda öyle bir sorunla karşılaşmadım. Tuş dizilimi ve kalitesi de oldukça güzel. Ben tavsiye ederim.

Hocam 600 TL neredeyse.
Monster Pusat Pro tavsiye ederim.

Kullandıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Peki bütçeyi 450 TL'ye kadar çıkartsam ne önerirsiniz?
500 olursa bunu öneririm. 450'ye akadar pek farklı bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı