Telefon için ideal şarj aletini nasıl anlaşılır?

Fulverax

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Benim elimde a model X marka bir telefon olsun. Kutudan adaptör çıkmadığından ötürü bir adaptör satın almam gereksin. Kullanmam gereken adaptörde hangi değerleri aramalıyım? Bu gibi bilgileri en güvenilir hangi kaynaklardan bulurum? Pek de güvenilirlik vermeyen sitelerde misal 25W yazdığını düşünelim. Ben bunu 30W bir şarj aletiyle şarj etmeyi denersem ne olur, 10W alet ile denersem ne olur? Açıklayabilirseniz sevinirim.

Farklı voltlarda şarj edersen pil ömrü vb. kısalabilir. O yüzden en iyisi X markanın internet sitesine gidip oradan orjinal sarj adaptörü ve kablosu aratmak olacaktır, yoksa eğer sistem özelliklerini inceleyerek doğru voltu bulabilirsiniz.

Telefon sallıyorum 30 watt olsun. Siz bunu 100 wattlık şarj aleti ile de şarj edebilirsiniz. Fakat 10 wattlık alet ile çok yavaş şarj edersiniz ve adaptör zorlanır ısınır.
Farkında mısınız hocam, hep aynı sorulara cevap veriyoruz.

Farklı Volt'larda şarj edersen pil ömrü vb. kısalabilir. O yüzden en iyisi X markanın internet sitesine gidip oradan orijinal şarj adaptörü ve kablosu aratmak olacaktır, yoksa eğer sistem özelliklerini inceleyerek doğru Volt'u bulabilirsiniz.

Farklı voltaj değil hocam farklı voltaj telefonu patlatır. Yüksek watt sorun yaratmaz telefon gerektiği kadarını çeker. Düşük wattta ise telefon gerekli enerjiyi alamadığından adaptörü zorlar.

Farklı voltaj değil hocam farklı voltaj telefonu patlatır. Yüksek watt sorun yaratmaz telefon gerektiği kadarını çeker. Düşük wattta ise telefon gerekli enerjiyi alamadığından adaptörü zorlar.
Watt ile voltajı karıştırmış olmalıyım, kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı