Telefon için Type-C USB hub almak mantıklı mı?

BitapSavera

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, ben telefon için USB hub almayı düşünüyorum. Almak için gittiğimde dükkanda çok verimsiz, telefonun şarjı maksimum 30dk dayanır, klavye ve mouse uyumlu olmayabilir, bence alma gibi önerilerde bulundu dükkandaki abi, gerçekten öyle mi? Oyun oynamak için kullanacağım. Oynadığım oyunlar telefonumda rahatça 30FPS (bazıları 60FPS) alabiliyor.
Telefon: Redmi Note 11 Pro.
Kulaklığım Hadron X9 uyumlu olma konusunda fareye pek güvenmiyorum çünkü arkasında Samsung yazıyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm, ben telefon için USB hub almayı düşünüyorum. Almak için gittiğimde dükkanda çok verimsiz, telefonun şarjı maksimum 30dk dayanır, klavye ve mouse uyumlu olmayabilir, bence alma gibi önerilerde bulundu dükkandaki abi, gerçekten öyle mi? Oyun oynamak için kullanacağım. Oynadığım oyunlar telefonumda rahatça 30FPS (bazıları 60FPS) alabiliyor.
Telefon: Redmi Note 11 Pro.
Kulaklığım Hadron X9 uyumlu olma konusunda fareye pek güvenmiyorum çünkü arkasında Samsung yazıyor :D

Hocam benim S21 FE için aldığım USB hub var verimliliği klavyenin RGB'si açık olunca %50'ye kadar düşürüyor ışık olmayınca %15 falan düşer pil verimliliği.

Uyumsuzluk olma durumları bazen sadece mouse veya klavye çalışması, telefonun hızlı şarj bitmesi gibi durumlar varmış. Almaktan vazgeçtim. Bir de çoğu oyun klavye desteklemiyor. Onun içinde ayrı keymarker uygulaması lazım hiçbiri doğru dürüst değil. Eğer alacaksanız bunun teknolojisini yapmışlar Bluetooth alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı