Telefon için USB 3.1 OTG kablosu alınır mı ?

Mehmet Dmr

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
389
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün Zenfone 3 telefonum için aşağıdaki OTG kablosunu sipariş ettim. USB bellekteki dosyaları, videoları vs. aktarmak için. Az önce bir tanıdığıma güzel mi diye gösterdim. Fakat bana telefon için 3.1 almaya ne gerek var doğru düzgün çalışmaz dedi. Ben ise taktığım USB belleğe göre çalışır dedim. Yani USB 2.0 bellek takarsam sadece hızı azalır ama sorunsuz çalışır dedim. Fakat öyle değil dedi bende size danışayım istedim. Arkadaşım mı bilmiyor yoksa ürün geldikten sonra iade edip 3.0 OTG kablosu mu almalıyım ?

Case 4U USB Type-C 3.1 OTG Dönüştürücü Kablo Fiyatı
 
Bende öyle düşünüyorum. @BERWAR kardeşim seninde fikrini almak istiyorum. Ben güncel diye 3.1 aldım. Yoksa 3.0 da vardı onu tercih etmedim.
 
Birisi 3.0 öbürü 3.1.
Onu bende görüyorum. Anlatmak istediğim Birinde Type-C 3.1 To USB ?, öbüründe ise Typ-C ? To USB 3.0. Yani birinde USB'nin diğerinde ise Type-C'nin ne olduğu yazmıyor. (? işareti ile gösterdiğim gibi) Sanki anlatamadığımı düşünüyorum ama her neyse aldık artık öyle kullanacağız bakalım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı