Telefon için VPN önerisi

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, telefon için VPN lazım. Sadece Google'dan Discord'a falan girmek için oturum falan açmak istemiyorum. Tek uygulamaya girip aç kapa yapmak istiyorum, aklımda VPN super var.

Görüyorum ve arttırıyorum. :)

ByeDPI ayarları 4:10'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O vpn'in devri bitti arkasına çok sahte uygulama yaydılar. Bu gibi durumlarda Proton VPN başta gelir. ByeDPI bir VPN methodu değil ISS yi kandıran sahtekar bir yazılım siz neyi öneriyorsunuz. Vatandaş VPN tercih etmiş.

WARP indir geç, CloudFlare gibi internet trafiğinin %20'sini elinde bulunduran şirketten zarar gelmez.

+Unlimited denedim hiç işimizi görmedi hocam.

WARP indir aylık cüzi miktarda abonelik fiyatı var ama değer yani.

iOS da aboneliği ₺10 bu önerdiğin WARP+ keşke işe yarasa.

VPN'e gerek yok warp gayet yeterli. Ve VPN'lerden daha güvenilir.

Bu arada bir şeyi merak ettim erişim engeli için gerek yok nasıl yazabildin? Arkadaşım warp dediğimiz zaten vpn aracı iyi miyiz? Sanırım 1.1.1.1 yüzünden kafan karışmış.

Son düzenleme:
O vpn'in devri bitti arkasına çok sahte uygulama yaydılar. Bu gibi durumlarda Proton VPN başta gelir. ByeDPI bir VPN methodu değil ISS yi kandıran sahtekar bir yazılım siz neyi öneriyorsunuz. Vatandaş VPN tercih etmiş.

+Unlimited denedim hiç işimizi görmedi hocam.

iOS da aboneliği ₺10 bu önerdiğin WARP+ keşke işe yarasa.

Bu arada bir şeyi merak ettim erişim engeli için gerek yok nasıl yazabildin? Arkadaşım warp dediğimiz zaten vpn aracı iyi miyiz? Sanırım 1.1.1.1 yüzünden kafan karışmış.
Direkt VPN olarak geçmediği için VPN’e gerek yok Warp yeterli dedim.

Direkt ne olarak geçiyor? Sen şimdi warp'a vpn değil mi demek istiyorsun çok karıştırdık bak. Senin yüzünden doğrusunu unutuyorum.
Yok hani isminde VPN ibaresi olmadığı için öyle dedim yoksa tabi detayına inince VPN olduğunu anlayabiliyoruz. Bir de diğer VPN uygulamaları gibi konum seçme vs. olmadığı için ben kendim VPN olarak görmüyorum Warp’ı ama tabi VPN kendisi. Ayrıca üstteki mesajda Warp işe yaramadı falan yazmışsın neden yaramadı konu ne tam olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı