Telefon kablosu ile Modem arasındaki kabloyu değiştirmek

haydar

Kilopat
Merhaba Annem temizlik yaparken Kabloyu kırdı büyük ihtimal, internetim yarım saatliğine kesildi geldiğinde ise iç karartıcıydı. Daha öncede böyle problem yaşamıştım, eve gelen teknik ekip iç kabloların yerini değiştirerek çözmüştü ve kablonun sonu demişti bidahaki problemde kablo değişmeli demişti. Teknik ekibi arasam gelmeleri 3 gün sürer, o yüzden kendim yapmak istiyorum ama hangi renkleri yapacağımı bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Çözdüm, ama kabloyu biraz fazla almışım :) Rj11 jak ı taktırdım ana hatta bağladım aldığım cat 5 kablosunu, jak ı da modeme taktım, sorunum düzeldi.
8.5 megabit internet hızım var, 16 megabite kadar paketim. Santral dediğiniz, dışardaki telefon kutusu oluyor ise 100 metre mesafedeyiz, hattım kaç megabite kadar destekliyo nasıl öğrenebilirim? Bundan 2 ay önce aradığımda konuştuğum kişi çok sinirlendirmişti beni bağırıp suratına kapadım telefonu. :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı