Telefon kapalıyken USB görmüyor

Elussi0n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, ben telefonuma root atmak istiyorum nasıl yapılacağını biliyorum fakat TWRP yüklemek için haliyle telefonu kapatmak gerekiyor ve PC telefon kapalıyken USB'yi görmüyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben telefonuma root atmak istiyorum nasıl yapılacağını biliyorum fakat TWRP yüklemek için haliyle telefonu kapatmak gerekiyor ve PC telefon kapalıyken USB'yi görmüyor ne yapabilirim?
Telefonu kapatmak mı gerekiyor? Hayır, genelde özel bir moda alınır veya açıkken bir programla yapılır root işlemi. Telefon modeliniz nedir ve rehber olarak nereyi kullandınız?

Telefonu kapatmak mı gerekiyor? Hayır, genelde özel bir moda alınır veya açıkken bir programla yapılır root işlemi. Telefon modeliniz nedir ve rehber olarak nereyi kullandınız?

Kapalı derken yani download mod demek istedim o haldeyken ilginçtir ki PC telefonu görmüyor.
Telefonunuzu download mode'a aldınız mı?
Sürücüleri yüklediniz mi?
Bilgisayardan Odin'i açtınız mı?
Benim telefonum GeneralMobile 4G Android One 7.1.1 izlediğim videoda odin yoktu aynen videodaki gibi yaptım fakat usb yi taktığım halde görmedi malesef video linki bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonun kapalı olmasına gerek yok. Kapalı olursa zaten görmez. Yanlış yapıyorsunuz sanırım.
Kapalı derken kendimi yanlış ifade ettim kusura bakmayın download modunu kastettim

Benim telefonum GeneralMobile 4G Android One 7.1.1 izlediğim videoda odin yoktu
Odin sadece Samsung için 3 telefon rootladım ama hiç birinde odin kullanmadım.
İnternetten uygun sürücüleri denemelisin. General Mobile 4G Driver yazarak araştır ve dene. Sürücüler çalışmıyorsa Google'ın sürücüleri var onları deneyebilirsin. Tamamen sürücüyle alakalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı