Telefon kaydı için Gürcistan'a gidilir mi?

TAEmir

Picopat
Arkadaşlar yurt dışı telefon getirteceğim kayıt yaptırmak için yurt dışına gir çık yapmak zorundayım. Arabayla Erzurum'dan Gürcistan'a gitme gibi bir planım var. Sınırdan gir çık yapmak yeterli olur mu acaba 1 saat falan kalıp çıksam?

Yani günübirlik oluyor mu? Sınırdan çıktıktan sonra 1 sigara yakıp geri dönsem gibi gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yurt dışı telefon getirteceğim kayıt yaptırmak için yurt dışına gir çık yapmak zorundayım. Arabayla Erzurum'dan Gürcistan'a gitme gibi bir planım var. Sınırdan gir çık yapmak yeterli olur mu acaba 1 saat falan kalıp çıksam?

Yani günübirlik oluyor mu? Sınırdan çıktıktan sonra 1 sigara yakıp geri dönsem gibi gibi?
Mühim olan giriş-çıkış yapmış olmanız.
Süre'nin bir önemi yok.

Hocam Gürcistan ile Türkiye arasında oynuyor yine. Ülkelerdeki vergilere ve taşıma masrafına göre değişiyor.

Bizim tanıdık bir gemici var gemide çalışıyor o hangi ülkeye giderse dönüşü oradan getirticektim lakin ben her ülkeyi 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyata satıyor sanıyordum ama minimum 3K oynuyor.

Bizim tanıdık bir gemici var gemide çalışıyor o hangi ülkeye giderse dönüşü oradan getirticektim lakin ben her ülkeyi 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyata satıyor sanıyordum ama minimum 3K oynuyor.

Hocam Dolar TL farkından dolayı böyle. Mesela Gürcistan ile Brezilya aynı değil. Mesela 14 Pro Max 24 bin lira. 3693lari olması lazim. TR'de 47k. 3K pasaport kaydı + 4K yol ücretin olsa bil3 31k ile 16k ucuza geliyor.

Hocam dolar TL farkından dolayı böyle. Mesela Gürcistan ile Brezilya aynı değil. Mesela 14 Pro Max 24 bin lira. 3693LARI olması lazim. TR'de 47k. 3K pasaport kaydı + 4K yol ücretin olsa bil3 31k ile 16k ucuza geliyor.

Telefoncular 13Pro yurt dışı getirtirmi acaba kaça gelir bir araştırmak lazım sıfır 13Pro yurt dışı getirirse uygun fiyata çökerim direk.

Hocam dolar TL farkından dolayı böyle. Mesela Gürcistan ile Brezilya aynı değil. Mesela 14 Pro Max 24 bin lira. 3693LARI olması lazim. TR'de 47k. 3K pasaport kaydı + 4K yol ücretin olsa bil3 31k ile 16k ucuza geliyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sifir-kapali-kutu-13-pro-max-1051164135/detay bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı