sedattttttt Yoctopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 KKTC'de ikamet ediyorum bu telefonumu burada TR kaydı yaptırabilir miyim? Burada mi yaptirsam ucuz olur yoksa TR de mi?
KKTC'de ikamet ediyorum bu telefonumu burada TR kaydı yaptırabilir miyim? Burada mi yaptirsam ucuz olur yoksa TR de mi?
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 9 Haziran 2024 #2 Kaydı zaten e-devletten yaptırmıyor musun? Konum farketmez diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS sedattttttt Yoctopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 qwertyklavye dedi: Kaydı zaten e-devletten yaptırmıyor musun? Konum farketmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Burda kayıt ücreti 500 TL ama baktım tr kayıt ücreti 30 bin civarı Artı 0 Eksi
qwertyklavye dedi: Kaydı zaten e-devletten yaptırmıyor musun? Konum farketmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Burda kayıt ücreti 500 TL ama baktım tr kayıt ücreti 30 bin civarı
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.145 Çözümler 49 Yer Ankara 9 Haziran 2024 #4 TC ile kktc arasında bu tarz resmi işlemler yok hocam, dediğiniz gibi olsa millet kktc'ye akın ederdi. Artı 0 Eksi
TC ile kktc arasında bu tarz resmi işlemler yok hocam, dediğiniz gibi olsa millet kktc'ye akın ederdi.