Telefon Kulaklığından Mikrofon Yapma

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 5 71,4%
  • Hayır

Oy: 2 28,6%

• Oy verenlerin toplamı
    7

b1oguzhan

Hectopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evde yapabileceğiniz mini mikrofon yaptım. Yapımı gayet basit her türlü araç-gereç kullanarak yapabilirsiniz. Kullandığım malzemeleri sıraladım. Umarım işinize yaramıştır.

Full_Size_Render_kopya.jpg

Kullandıklarım:

• Eski Mikrofonlu iPhone kulaklığı (Ben bunu kullandım siz mikrofonlu başka bir kulaklık kullanabilirsiniz)
  • Mikrofon pufu
  • Çalışmayan keçeli kalem
  • Gözlük kılıfı (Siz başka bir şey kullanabilirsiniz ben bunu kullandım)
  • Kalemi altta tutmak icin yuvarlak ayak (Tablet Mouse'un kaleminin ayağı kullandım siz başka bir şey kullanabilirsiniz)
  • Çalıştırmak için bir cihaz (Ben iPhone kullandım siz başka bir cihaz da kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım videoyu sen çektin. Ama bana sanki bir bilgisayarcıdan mikrofon almak daha kolay gibi geldi :cool:. Ama sonuçta bir emek var burada. Bence bütçe sıkıntısı olan bir insanın böyle birşey yapması daha doğru olur. Sonuçta kimse hazır varken kendisi birşey yapmak istemez. Ama yinede yaptığın şey güzel.(y)

Sanırım videoyu sen çektin. Ama bana sanki bir bilgisayarcıdan mikrofon almak daha kolay gibi geldi :cool:. Ama sonuçta bir emek var burada. Bence bütçe sıkıntısı olan bir insanın böyle birşey yapması daha doğru olur. Sonuçta kimse hazır varken kendisi birşey yapmak istemez. Ama yinede yaptığın şey güzel.(y)
Teşekkürler :) Herkesin kendine kalmış yapıp yapmaması ben sadece göstermiş oldum:neo:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı