Telefon Kulaklığını PC'de Kullanmak

Makaleler
3
Dostlar kasada 2 jak girişi var, biri mikrofon diğeri kulaklık. Evde bir sürü telefon kulaklığı var. Ben bunlardan birini sesi duymak için diğerini de ses iletmek için kullanabilir miyim? Bu telefon kulaklığını 2 çıkışa çeviren adaptörleri falan biliyorum da sadece böyle de kullanabilir miyim merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece tek taktığınızda çalışır. 2 kulaklık birden takıp hem mikriofon hem kulaklık olsun derseniz çalışmayacaktır.
Çare Wo mic

Sadece adaptör ile kullanabilirsiniz. Sizin dediğiniz gibi yaparsanız eğer çalışmayacaktır. Ancak tek olarak mikrofon girişine takarsanız mikrofon, kulaklık girişine takarsanız sadece kulaklık görevi görecektir.

Ben de bundan bahsediyorum eğer böyle oluyorsa ben tamamım zaten. 1 kasaya 2 mikrofon takmakta bir sıkıntım yok. Gerçekten böyle çalışır mı?
Yanlış anlaşılmasın diye düzeltiyorum da yani sadece tek taktığımızda mı çalışır açıklarsanız çok sevinirim.
Bilen yok mu?

Son düzenleme:
Sadece tek taktığınızda çalışır. 2 kulaklık birden takıp hem mikriofon hem kulaklık olsun derseniz çalışmayacaktır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…