Çözüldü Telefon kulaklığının mikrofonu bilgisayarda nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kırmızı ejder

Hectopat
Daha fazla  
Telefon kulaklığının mikrofonunu bilgisayarda kullanmak istiyorum. Kulaklık girişini bilgisayarın mikrofon girişine taktığım da çalışmıyor.

Çözüm
Aslında ben telefona ve bilgisayara WO Mic indirdim telefona kulaklığı takıyorum WO Mic telefonun mikrofonunu değil kulaklığın mikrofonunu alıyor ama bazen WO Mic bağlantıyı kesiyor.
WO Mic bende kullandım o kötü zaten. AudioRelay daha iyi şuan kendimde AudioRelay kullanıyorum.
Bilgisyarda ses girişi ve mikrofon girişini tek giriş haline getiren adaptör almalısın. Yada ücretsiz yöntemi var AudioRelay adındaki uygulamayı telefonuna ve bilgisayarına kurarak kullanabilirsin. Merak ediyorsan detaylı anlatabilirim.

Bilgisyarda ses girişi ve mikrofon girişini tek giriş haline getiren adaptör almalısın. Ya da ücretsiz yöntemi var AudioRelay adındaki uygulamayı telefonuna ve bilgisayarına kurarak kullanabilirsin. Merak ediyorsan tedaylı anlatabilirim.

Aslında ben telefona ve bilgisayara WO Mic indirdim telefona kulaklığı takıyorum WO Mic telefonun mikrofonunu değil kulaklığın mikrofonunu alıyor ama bazen WO Mic bağlantıyı kesiyor.

WO Mic bende kullandım o kötü zaten. AudioRelay daha iyi şuan kendimde AudioRelay kullanıyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı