MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 19 Ekim 2020 #11 Scoti dedi: Ayriyeten önerebileceğiniz Max 30 TL bandında mikrofonlu kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyatta bir kulaklığı internetten alırsanız sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek, bu yüzden her mahallede olan mahallenin teknolojik aletler satan dükkanına gidip orada deneyip almanızı tavsiye ederim.
Scoti dedi: Ayriyeten önerebileceğiniz Max 30 TL bandında mikrofonlu kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyatta bir kulaklığı internetten alırsanız sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek, bu yüzden her mahallede olan mahallenin teknolojik aletler satan dükkanına gidip orada deneyip almanızı tavsiye ederim.
E ElfWoos Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #12 Ses kartınız Realtek ise Realtek programından ayarlayıp kullanabiliyorsun diye biliyorum. YouTube’da bu konu ile ilgili videolar mevcut.
Ses kartınız Realtek ise Realtek programından ayarlayıp kullanabiliyorsun diye biliyorum. YouTube’da bu konu ile ilgili videolar mevcut.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 19 Ekim 2020 #13 Frisby olmasa dönüştürücüyü alın derdim ama kalitesiz olduğu için işinizi görmeyebilir.