Telefon kullanımından tutulan tutanak sicile işler mi?

alpertuna

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün okulda teneffüs zamanında telefona bakıyordum ve nöbetçi hoca geldi müdür yardımcısının yanına götürdü ve tutanak tuttu. Velime haber verirler mi ya da sicilime işler mi?

Veliye haber konusunda bir şey diyemeyeceğim her okul farklı işliyor. Ben ortaokul zamanlarında çok fazla kez telefon yakalattım. Benimde gözümü korkutuyorlardı siciline işler falan filan diye. Hatta ortaokulda +18 video açıp arkadaşlarıma şaka mayetinde açıp izletiyordum gene başıma bir şey gelmedi.

Arkadaşlar bugün okulda teneffüs zamanında telefona bakıyordum ve nöbetçi hoca geldi müdür yardımcısının yanına götürdü ve tutanak tuttu. Velime haber verirler mi ya da sicilime işler mi?

Sıkıntı olmaz hocam ileride herhangi bir disiplin sucu işlemezseniz dönem sonunda siliniyor.

Sicile işlemez ama belki veliye haber verebilirler.

Okuldan okula değişir. Benim olduğum lisede çocuk tuşlu telefon getirdi diye okuldan uzaklaştırma yemişti. Bazı okullarda ise hocalar görse bile tepki vermiyor. Bu senin okulunun disiplin şartlarına bağlı bir durum.

Okuldan okula değişir. Benim olduğum lisede çocuk tuşlu telefon getirdi diye okuldan uzaklaştırma yemişti. Bazı okullarda ise hocalar görse bile tepki vermiyor. Bu senin okulunun disiplin şartlarına bağlı bir durum.

Telefonu aldı tutanak tuttum sana dedi. İmza falan da attırmadı? Göz korkutması diye umuyorum.

Telefonu aldı tutanak tuttum sana dedi. İmza falan da attırmadı? Göz korkutması diye umuyorum.
-18 yaş altı çocuktan imza almak mı? Dostum dert etme bir şey olmuyor 2-3 güne verecektir. Okulda +18 videolar açıp yakalandım diyorum bak hapishanede falan değilim sıkıntı yapma. Okulda böyle mobingler korkutmalar normaldır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı