Telefon mu bilgisayar mı?

Bütçe
7000
Ben samimiyetimize dayanarak yuvarla 15k yap onu sen, kasa al. Telefon saçma (eğer mobil oyun sevmiyor isen) masaüstün de yapabileceklerinin sınırı yok mesela.

Hayır zaten 25k falan bütçe var 15k PC'ye 7K telefona ayırmak gerisini de kendime ayırmak istiyorum ama sizce telefona 7K vermeyip 20-22K PC mi toplayayım. Demek istediğim bu.

Bilgisayardaki rahatlık bu tarz herhangi mobil cihazda yok. Bence bilgisayar.

Hayır zaten 25k falan bütçe var 15k PC'ye 7K telefona ayırmak gerisini de kendime ayırmak istiyorum ama sizce telefona 7K vermeyip 20-22K PC mi toplayayım. Demek istediğim bu.

Hiç telefonun yoksa tabii ki de ayır ama varsa idarelik yeni telefonun çok da artısı olmayacaksa PC toplaman daha mantıklı.

Eğer şu anki telefonun yavaşsa yani performansı düşükse ve yenisine *ihtiyacın varsa* telefon al derim. Ancak yeni bir telefona ihtiyacın yoksa bilgisayar almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Hiç telefonun yoksa tabii ki de ayır ama varsa idarelik yeni telefonun çok da artısı olmayacaksa PC toplaman daha mantıklı.

GM 22 var 8 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…