Telefon mu bilgisayar mı?

Bütçe
7000
Ben samimiyetimize dayanarak yuvarla 15k yap onu sen, kasa al. Telefon saçma (eğer mobil oyun sevmiyor isen) masaüstün de yapabileceklerinin sınırı yok mesela.

Hayır zaten 25k falan bütçe var 15k PC'ye 7K telefona ayırmak gerisini de kendime ayırmak istiyorum ama sizce telefona 7K vermeyip 20-22K PC mi toplayayım. Demek istediğim bu.

Daha çok PC'de takılırım ama sizce telefon 4-5 sene beni götürür mü? Samsung alasım var ama sizce değer mi ROM falan atabilir miyim stabil çalışacak bir tane. Haziran'da param olcacak sizce alayım mı yoksa PC de dizeceğim 15 bin TL'ye onun bütçesini mi arttırayım? Yani kısaca telefon 4-5 sene götürür mü? Çünkü para biterse uzun süre telefon alacak param olmayacak. PC mi telefon mu? Hangisi sizce?

Eğer şu anki telefonun yavaşsa yani performansı düşükse ve yenisine *ihtiyacın varsa* telefon al derim. Ancak yeni bir telefona ihtiyacın yoksa bilgisayar almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Hiç telefonun yoksa tabii ki de ayır ama varsa idarelik yeni telefonun çok da artısı olmayacaksa PC toplaman daha mantıklı.

GM 22 var 8 aydır kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı