Telefon mu bilgisayar mı?

Bütçe
7000
Eğer şu anki telefonun yavaşsa yani performansı düşükse ve yenisine *ihtiyacın varsa* telefon al derim. Ancak yeni bir telefona ihtiyacın yoksa bilgisayar almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Telefon şimdilik idare ediyor 4-5 sene götürür mü ya da götürse de 2-3 sene sonra ne halde çalışacak.

25k ile sağlam bir PC toplanır. Elde telefon varmış. Parayı tamamen PC'ye yatırın.

Tavsiye için sağ ol, çok yapmak istediğim bir şeydi zaten bir tek telefonun 4 sene dayanamayacağından korkuyordum. Dayanacağını düşünüyorum.

Yok be hocam dandik GM'ler bile 4 5 yıl götürüyor. PC'de takılan biriyse zaten rahat götürür
Dostum alo demeye falan götürür 4-5 yıl uzun bi süre. Benim OPPO A5 bile 4 RAM li eski telefon Snap'a girince kasıyodu. İnsta falan çöküyordu hep. Sorun uygulamaların çok çabuk güncelleme alması.

Telefon şimdilik idare ediyor 4-5 sene götürür mü ya da götürse de 2-3 sene sonra ne halde çalışacak.
General mobilele ler gerçekten çok hızlı. O yüzden bence rahat götürür. 7 yıllık gm7 modeli var hala ilk günkü gibi çok hızlı

Tavsiye için sağ ol, çok yapmak istediğim bir şeydi zaten bir tek telefonun 4 sene dayanamayacağından korkuyordum. Dayanacağını düşünüyorum.

Elektronik bu belli olmaz. Yeni telefonda 3 yıla kadar bozulabilir. Düşer vb. o yüzden elde telefon varken alabileceğin en iyi PC'yi almak daha mantıklı.

O telefon 4 5 sene götürür mü bilemem ama PC daha önemli şahsi fikrim.

Sanırım kararım net 22K ya PC dizeceğim.

Oyun falan oynatmaz ama 4 5 sene idare eder yakınımda hala GM 5 Plus kullanan var.

Kardeşim ve babam da GM5 Plus D kullanıyor 7-8 senesi vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…