Telefon mu bilgisayar mı?

Bilgisayar alman daha mantıklı olur. Telefonlar diğer arkadaşlarında dediği gibi fazla zam almaz bence de. Zaten arada 2-3 ay var demişsin.

Bilgisayar oyunlarını seven birisiyim bilgisayarım kötü telefonum ortalama bir telefon ikisinden birisini değiştirmek istiyorum. 2-3 ay sonra diğerini değiştirmeyi düşünüyorum, yılbaşından sonra hangisi daha çok zam alır ve şu an hangisini almak daha mantıklı olur?

Bence telefon almalısın telefonlar çok zamlanmıyor PC'ler her geçen gün artıyor 9 ay önce bende telefon mu PC mi diye düşündüm en son PC aldım ve çok memnunum telefonda yapacağın şeyler kısıtlı fakat PC de yapabileceğin şeyler neredeyse sınırsız karar sizin

Bilgisayar oyunlarını seven birisiyim bilgisayarım kötü telefonum ortalama bir telefon ikisinden birisini değiştirmek istiyorum. 2-3 ay sonra diğerini değiştirmeyi düşünüyorum, yılbaşından sonra hangisi daha çok zam alır ve şu an hangisini almak daha mantıklı olur?

Bilgisayar fiyatları fena artacak gibi duruyor PC öneririm.

Telefonlarda sürekli yeni modeller çıktığı için önceki modellerin fiyatları çok artmıyor. Bilgisayar daha çok zamlanır düşüncesindeyim. Telefonla zaten işinizi görebiliyorsunuz şu an elinizde olan telefondan bahsediyorum. Bilgisayar alın.

Bilgisayarla her şeyi yaparsın, telefon ile en fazla fotoğraf çekersin. Bilgisayar bence.

Telefonla fotoğrafta çekmiyorum sosyal medyada takılıyorum genelde arasıra da oyun oynuyorum o kadar.

Mobilde ki oyunların %90'ı çöp, Bilgisayarı güçlendirip yüksek ayarlarda oyun oynamanı öneririm.

En güncel telefonla yapabildiğin gündelik işleri 1/5 fiyatına bir telefonla da rahatça yapabiliyorsun. Güncel telefon Instagram'ı daha iyi hale getirmiyor ama güncel bir PC genel deneyimi daha iyi hale getiriyor. Telefonunun kullanımında bir sorun yoksa bence bilgisayar daha mantıklı bir tercih olur.

Telefonla fotoğrafta çekmiyorum sosyal medyada takılıyorum genelde arasıra da oyun oynuyorum o kadar.
Orta bir telefon bu dediklerinizi haliyle yapar. Alacağınız bilgisayar geniş ekran, bir şeyler yapmaya daha serbestken telefon mantıklı değil bence. Ancak diyorsanız ki bilgisayar o kadar da önemli değil tabii ki telefon alabilirsiniz. Ama 20k'ya 2020 küsur de çıkmış iPhone almak var, laptop almak var.

Orta bir telefon bu dediklerinizi haliyle yapar. Alacağınız bilgisayar geniş ekran, bir şeyler yapmaya daha serbestken telefon mantıklı değil bence. Ancak diyorsanız ki bilgisayar o kadar da önemli değil tabii ki telefon alabilirsiniz. Ama 20K'ya 2020 küsur de çıkmış iPhone almak var, laptop almak var.

Evet bilgisayar alacağım zaten telefon alsam yurt dışı alacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı