Telefon mu yoksa bilgisayar mı daha mantıklı?

Bilgisayar alın. Ayrıca A72 alınmaz. 9000TL civarında çok daha mükemmel telefonlar var.

Bu da sorumu tabii ki bilgisayar.

Bilgisayar. Bilgisayarla yapılabilecek işlerin çoğunu telefonda yapamazsın ama telefonla yapılabilecek işlerin çoğunu bilgisayarla yapabilirsin.

Bilgisayar al. Telefona çok para verip aynı özelliklerin gelişmişini kullanıyorsun. Eklenen özelliklerde ilgi çekici değil.

Bilgisayar al ama o sistemi almanı tavsiye etmem. İstersen bütçeni belirtip sistem tavsiye konusu açabilirsin.

Ben senin yaşındayken bilgisayarımı sadece hafta sonları kullanabiliyordum hafta içi telefon oynuyordum gayet zevkliydi ama sıkabilir bir yerden sonra şu an bilgisayar oynuyorum sürekli eğer bilgisayar oyunlarının tadını bir kere alırsan bir daha mobil oyun oynamak istemezsin şu an ben ne zaman telefondan oyun açmak istesem sevmeyip sıkılıyorum bilgisayar daha zevkli ama bağımlılıkta yapabilir ama tabii ki bilgisayarın zevki çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…