Telefon nasıl bilgisayara bağlayıp Bluetooth cihazı yapılır?

viceofhumanity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx yok i9 yok monitör 60 hz
Kullanmadığım S7 Edge marka bir telefonum var yeni kulaklık aldım o da Bluetooth'lu çıktı bilgisayarım toplama anakart desteklemiyor yeni ek kart alasım yok acaba bunun bir yöntemi var mı varsa nedir acaba?

Audio Relay veya Sound wire gibi bir uygulamayla bilgisayarın sesini telefonuna yönlendirip ses çıkışı alabilirsin. Ama ağ üzerinden yapacağın için zaten bluetooth gecikmesi varken, daha çok gecikme olacak. 100-200 liraya BT adaptörleri var, onları alman daha mantıklı olur bence.

Bluetooth dongle alabilirsin.

Elimde dediğim gibi kullanmadığım telefon var hem onu değerlendirmek hem de maddi anlamda biraz daha tutumlu şeyler bakıyorum tek bir dobgle ya 200 TL vermek istemiyorum.

Audio relay veya sound wire gibi bir uygulamayla bilgisayarın sesini telefonuna yönlendirip ses çıkışı alabilirsin. Ama ağ üzerinden yapacağın için zaten Bluetooth gecikmesi varken, daha çok gecikme olacak. 100-200 liraya BT adaptörleri var, onları alman daha mantıklı olur bence.

Peki teşekkürler deneyip size ileteceğim.

Audio relay veya sound wire gibi bir uygulamayla bilgisayarın sesini telefonuna yönlendirip ses çıkışı alabilirsin. Ama ağ üzerinden yapacağın için zaten Bluetooth gecikmesi varken, daha çok gecikme olacak. 100-200 liraya BT adaptörleri var, onları alman daha mantıklı olur bence.

İki uygulamayı da denedim Audio relayın mikrofon özelliği olması iyi ama gecikme çok fazla sound wirede ise neredeyse hiç gecikme yok fakat mikrofon özelliğide yok.

Artık sound wire kullanıyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı