Telefon nasıl bozulur?

bizim orda tanıdık telefoncu suan kadar ne telefon bozduysam hepsini yaptı ondan yani
Söylediğim yöntemi tamirciler yerine ROM yapan kişiler daha çok kullanıyor. Önce bellekde doğru şekilde yer ayarlaması yapılmazsa formatlama ile sistem yüklenemez bir duruma getiren bir işlem.

İnadına bozmak istiyorsunuz sanırım. Telefon açıkken suya sokun ve ekran gidene kadar sudan çıkartmayın. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Kendiniz istiyorsunuz çünkü.

Onu da denedim suya soktum bekletim her tarafa su girdi. Babama da dedim pirince sok düzelir diye ben yaptım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal olarak verebileceğiniz en kötü zarar yanlış rom ile cihazı bricked etmektir. Onu da telefoncular 50-100TL ye yaparlar. Girmeyin o toplara yazık günah. Değiştirmek istediğinizi ailenize anlatın güzelce.

Yanlış yazılım yüklersem telefon bir şey olma yazılım yüklerken yarıda iptal edersem de anakart yanar onu da tamiri yok degişimi var. O da bir telefon parası.

Zatten öyle konuşuyorum sen neden karşıyorsunda ben düzgün konuşuyorum

Herkes kuralara uyuyor zaten uymasak zaten uyarı veriyor bu siteni sahibi.

TWRP kur wipe kısmından her şeyi sil. Telefonu fastboot moduna alıp download modu silebilirsiniz tabii bu download modu silme işlemi her cihazda olmaz.

Kendin kazanıyorsan direkt sat eski telefonunu, sonuçta kendin kazanıyorsun, istediğini yapabilirsin. Ailen bu duruma çok karışıyor ise muhtemelen yeni telefon için bir sebebin vardır onu güzel bir biçimde söylersen zaten anlayışla karşılarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…