Telefonumu 2 saat kapalı tuttum. Tekrar açtığımda Çince yazılar çıktı karşıma ve telefon açıldığında artık sıfırlanmıştı. Bu neden olmuş olabilir, telefondaki fotoğraflarıma tekrar erişim sağlayabilir miyim?
Redmi 12Telefon modeli nedir? Bir tanıdığımın J7 2016'sında da aynı durum olmuştu
Ses tuşu ile kapatma tuşuna basmışsınızdır BIOS açılıyor oradan rastgele seçtiyseniz sıfırla demişsinizdir çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Redmi 12.
Teşekkür ediyorum.
Tahmin ettiğim gibi. Ben de note 12 pro kullanıyorum. Bios menüsüne geçerek bir çok kez telefonu sıfırladım. Artık geçmiş olsun diyelim. Fotoğraflarınız için iki yöntem var. SD kart kullanıyorsanız ondadır. Bir de Google fotoğraflar.Redmi 12
Teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim, yapacak bir şey yok o haldeTahmin ettiğim gibi. Ben de note 12 pro kullanıyorum. Bios menüsüne geçerek bir çok kez telefonu sıfırladım. Artık geçmiş olsun diyelim. Fotoğraflarınız için iki yöntem var. SD kart kullanıyorsanız ondadır. Bir de Google fotoğraflar.
Maalesef yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.Teşekkür ederim, yapacak bir şey yok o halde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.