Telefon nereden alınır?

Bütçe
8.000-12.500

Easy Peasy1f

Decapat
Telefon almak için bir süredir araştırma yapıyorum, ben genellikle vatan, MediaMarkt ve Teknosa benzeri yerlerden fiziksel olarak ya da internet siteleri üzerinden almayı daha mantıklı bulurum fakat nedense baktığım modellerin %80 kadarı Trendyol, PttAVM, Hepsiburada ve N11 de normal fiyatından 4-5 bin TL daha ucuza satılıyor. Bu modeller genellikle distribütör garantili ya da ithalatçı garantili olarak geçiyor ve de yorumları genel olarak olumsuz oluyor. Eğer bu siteler üzerinden olumlu yorumlara sahip herhangi bir distribütör ya da ithalatçı garantili bir telefon bulursam almam güvenilir olur mu? Normalde bütçemi aşan cihazları bu şekilde çok daha ucuza alabileceğimi fark ettim bu yüzden benim için bu cidden önemli.

Şu ana kadar ailemde aldığımız tüm telefonları ınternetten aldık ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bence sizde düzgün saticilardan alırsanız sorun yaşamazsınız hemde daha iyi bir telefon alırsınız .

PttAVM dışındaki e-ticaret sitelerinden alabilirsiniz. Yalnızca satıcıya, aldığı puana, satıcı yorumlarına dikkat edin.

Telefon almak için bir süredir araştırma yapıyorum, ben genellikle vatan, MediaMarkt ve Teknosa benzeri yerlerden fiziksel olarak ya da internet siteleri üzerinden almayı daha mantıklı bulurum fakat nedense baktığım modellerin %80 kadarı Trendyol, PttAVM, Hepsiburada ve N11 de normal fiyatından 4-5 bin TL daha ucuza satılıyor. Bu modeller genellikle distribütör garantili ya da ithalatçı garantili olarak geçiyor ve de yorumları genel olarak olumsuz oluyor. Eğer bu siteler üzerinden olumlu yorumlara sahip herhangi bir distribütör ya da ithalatçı garantili bir telefon bulursam almam güvenilir olur mu? Normalde bütçemi aşan cihazları bu şekilde çok daha ucuza alabileceğimi fark ettim bu yüzden benim için bu cidden önemli.

Hepsiburada ( satıcı Hepsiburada ) Amazon gibi siteler bana Vatan'dan vs bile daha güvenli geliyor. Hepsiburada üzerinden farklı bir satıcının sattığı ürünlerde biraz şans

Amazon üzerinden öneririm ama satıcı amazon.tr ise.

Hocam biraz baktım fakat Amazon üzerinde genellikle fiyatlar orijinal fiyatları ile aynı bir fark yok gibi.

PttAVM dışındaki e-ticaret sitelerinden alabilirsiniz. Yalnızca satıcıya, aldığı puana, satıcı yorumlarına dikkat edin.

PttAVM'de ne varki hocam?

Hepsiburada ( satıcı Hepsiburada ) Amazon gibi siteler bana Vatan'dan vs bile daha güvenli geliyor. Hepsiburada üzerinden farklı bir satıcının sattığı ürünlerde biraz şans.

Hepsiburada ve Trendyol üzerinden biraz baktım satıcısı Trendyol olan fiyatı normalin altına bir model bulamadım fakat diyelim ki satıcısı Trendyol olmayan 2 farklı telefon gördüm, ikisinin de yorumları güzel fakat biri distribütör garantili öbürü ise ithalatçı garantili aralarında ne gibi farklar var? Distribütör garantili telefon direkt orijinal mağazadan alınma model olmuyor mu? Az önce distribütör garantili adı altında geçen bir model ile kutusundaki şarj aletinin değiştirildiği ve çakma bir model gibi göründüğü ile alakalı bir yorum okudum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı