Telefon numaram açığa düştü

BIOS'a yapışmaz Temp'de saklanır RAT. Korkmanıza gerek yok. Yinede IP'nizi resetleyin.
Direk ssdde ne var ne yok sildim. Format atıyorum şimdi. Orjinal w10 iso kuracağım media creation tooldan.
Telefon numaranı yaymadığı sürece problem olmaz ki. Baktın çok kişi aramaya başlıyor değiştirirsin.
Hocam emin misiniz benim bilgim yok bu konu ile ilgili en son adam video göndermişti. (pek hoş değil.)
Sınıf arkadaşın yaptı demiyorum. Sınıf arkadaşının bile bilebileceği bilgiler bunlar. Kolay bilgiler korkma bu kadar. Format at gitsin.
Bir sorun olmaz mı yani?

Adam ne videosu attı?
Yazmasam da olur bence. Ya da belki spoiler içine spoiler yaparsam olabilir.

Bir adamın dışkı içinde mastürbasyon yapma videosu atmıştı. Görüntüden herhangi bir şekilde etkilenmedim ancak hassas midesi olan insanlar etkilenebilir diye spoiler içine spoiler attım.

Yazmasam da olur bence. Ya da belki spoiler içine spoiler yaparsam olabilir.

Bir adamın dışkı içinde mastürbasyon yapma videosu atmıştı. Görüntüden herhangi bir şekilde etkilenmedim ancak hassas midesi olan insanlar etkilenebilir diye spoiler içine spoiler attım.
Ben de sizinle ilgili bir video attı sandım. Umursamayın hocam klasik kendini DeepWeb heçkır (!) sanan bi velettir büyük ihtimal.

Tüm hesaplarının şifrelerini değiştirip 2AD yi aç.
Discord hesabına mensup olan emaili kapattım.
Yeni discord hesabı açıp 2fa açtım ancak token logger 2fa falan dinlemiyor direk hesaba giriyor.
Kinlie paylaştığı hakkında biliginiz var mı? Eğer gidip sosyal medyada yaydı ise bu büyük bir suç hemen emniyete başvurunuz.
Hiç bilmiyorum, belki sadece zevkine yapmış olabilir.
Ben de sizinle ilgili bir video attı sandım. Umursamayın hocam klasik kendini DeepWeb heçkır (!) sanan bi velettir büyük ihtimal.
Hocam adresime kadar bulması birazcık ürkütmedi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı