Telefon numaram adına alışveriş yapılmış

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Numarasının bir tanesini yanlış yazmıştır ve size denk gelmiştir.

Hocam sizde bir numarayı yanlış yazıp onun telefon numarasını bulmaya çalışın desem? Bir ara denemiştik biz öyle olmuştu.

Ücreti sizden kesildi mi?
Ücreti benden kesilmedi. Müşteri hizmetlerine ulaşabilirsem belirteceğim durumu artık
Birisi normal alışverişini yapıp telefon numarasını yanlışlıkla sizinkini vermiştir.
Doğru diyorsunuz fakat ilk alışveriş tarihine dikkat edin. Mesajın geldiği zamana bakın. Ben de ilk mesajda sizin gibi düşünmüştüm ama aradan biraz uzunca bir süre geçti ve yine aynı olay oldu. Üstelik siparişleri verenlerin isimleri ve adresleri farklı görünüyor mesajlardaki linklerde. O yüzden tedirgin oldum biraz açıkçası.
Birisi normal alışverişini yapıp telefon numarasını yanlışlıkla sizinkini vermiştir.
Doğru diyorsunuz fakat ilk alışveriş tarihine dikkat edin. Mesajın geldiği zamana bakın. Ben de ilk mesajda sizin gibi düşünmüştüm ama aradan biraz uzunca bir süre geçti ve yine aynı olay oldu. Üstelik siparişleri verenlerin isimleri ve adresleri farklı görünüyor mesajlardaki linklerde. O yüzden tedirgin oldum biraz açıkçası.
Faturadaki adrese bakın.
Baktım hocam adresler İstanbul'da bulunan iki farklı adres ve faturanın kesildiği kişilerin de isimleri farklı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı