Telefon numarası değiştikten sonra bağlı olan numaranın üzerine olan şeylere nasıl bakılır?

Furb7sh

Centipat
Katılım
20 Mayıs 2023
Mesajlar
478
Makaleler
1
Şimdi ben yarın numaramı değiştireceğim numaram 10 yıllık ve hallice üzerinede Steam'den tut 10 tane Gmail'imin kurtarma numarasına kadar bir sürü şey var. Yani bunları otomatik yeni telefon numarama aktarmamın bir yolu var mı ya da bir öneriniz? Eğer git değiştir diyecekseniz hepsini tek tek değiştirecek zamanım yok.
 
Otomatik değiştirme gibi bir şey olduğunu sanmıyorum hocam bunlar güvenlikle alakalı şeyler ve çoğu uygulama bunların birinci elden değiştirilmesi dışında değiştirilmesine izin vermez. Belki bir uygulama vardır da ben bilmiyorumdur ama büyük ihtimal hepsini tek tek düzenlemek zorundasınız.
 
Önemli olan gmailinizi steaminizi falan mevcut telefon numarasına güncellemenizi öneririm her ihtimale karşı böyle bir hata yapmayın bence bir kontrol edin gmaillerinizi önemli olan banka olur alışveriş yapılan uygulama site vesaire olur neler gelmiş gözden geçirin ana mailinizle değiştirin o platformdaki bilgileri de alacağınız numaraya güncellersiniz. Sonra sıkıntı yaşamamanız adına yapmanızı öneririm hepsi şart değil yani. O numarayla alakalı bir şeye erişim sağlayamacaksınız artık satılmıyor bir daha diye biliyorum öyle kalıyor o.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı