Telefon numarası ile kötü bir şey yapılabilir mi?

lycopersium

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2 saat önce bir adamla Steam'den tanıştık. Bıçağımı almak istediğini söyledi, Türk'tü. Benimle WhatsApp üzerinden iletişime geçmek istedi. Dolandırıcı olduğunu anlayınca direkt engelledim fakat panelci bir velet de olabilir. Bu kişi telefon numaram ile bir şey yapabilir mi? Değiştirmeli miyim?

Panelciyse numarayı degisiyim dedin ve panelden yeni numarana ulaşabileceğini düşünmedin mi?Bisey yapacaksa yapar yeni numaranı da bulup,ama sanmıyorum bişey yapacagını,bosver takma kafana.Numarani değişen bile panelden ikamet adresini bulur.

Panelciyse numarayı degisiyim dedin ve panelden yeni numarana ulaşabileceğini düşünmedin mi? Bir şey yapacaksa yapar yeni numaranı da bulup, ama sanmıyorum bir şey yapacagını, boş ver takma kafana. Numarani değişen bile panelden ikamet adresini bulur.

Panelse her türlü bulur telefon numaran zaten Nijerya'lı zencinin birinde bile vardır korkmana gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarani bilirse yasal hat sahibinin isim/soy ismine ulasabilir. Whatsapp tan konustugunuza gore fotografina ulasabilir. ( eger paylasiyorsan )

Turkiye'de gereksiz bir whatsapp cilginligi var, genel olarak telefon numaranizi birine kolay kolay vermemeniz gerekiyor. Ezik 2 tane dokuman ciktisi almak icin whatsapp paylasmani istiyor insanlar.

Sadece bu bilgilerle sana zarar verecek bir sey yapmasi zor. Phishing SMS atmayi deneyebilir, telefonla giris yapilan leak sitelerden email adreslerine ya da kisisel diger bilgilerine ulasmaya calisabilir ama dolandiricilar kisiye ozel kin guden kimseler degildir genelde. Dolandiramazsa bir sonrakine gecer, ugrasmaz. Amaci para kazanmak cunku, zarar vermek degil.

Merhaba, yaklaşık 2 saat önce bir adamla Steam'den tanıştık. Bıçağımı almak istediğini söyledi, Türk'tü. Benimle WhatsApp üzerinden iletişime geçmek istedi. Dolandırıcı olduğunu anlayınca direkt engelledim fakat panelci bir velet de olabilir. Bu kişi telefon numaram ile bir şey yapabilir mi? Değiştirmeli miyim?

Dostum benim telefon numaram neredeyse tüm sanal alemde var rastgele gruplara ekleniyorum her gece birisi arıyor bunun dışında bir şey olmuyor olmaz da zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı