ErenSAGLAM Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Merhaba. Kız arkadaşımın telefon numarası kullanılarak bir Instagram hesabı açılmış. Bu durumda ne yapılabilir? Son düzenleme: 31 Ocak 2021
Merhaba. Kız arkadaşımın telefon numarası kullanılarak bir Instagram hesabı açılmış. Bu durumda ne yapılabilir?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 31 Ocak 2021 #2 Nerede açıldı ki?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 31 Ocak 2021 #3 Şikayette bulunun. Yarım saatte buluyorlar kim olduğunu. Bazen o kadar bile sürmüyor.
ErenSAGLAM Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 enes.wtp dedi: Nerede açıldı ki? Genişletmek için tıkla... Instagram da. Belirtmeyi unutmuşum. Asdasgudas dedi: Şikayette bulunun. Yarım saatte buluyorlar kim olduğunu. Bazen o kadar bile sürmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece telefon numarasını kullanmış. Okuduğum kadarıyla instagram fotoğraf taklidi ile ilgileniyor. Numara ile ilgili şikayet edebileceğim bir yer var mı?
enes.wtp dedi: Nerede açıldı ki? Genişletmek için tıkla... Instagram da. Belirtmeyi unutmuşum. Asdasgudas dedi: Şikayette bulunun. Yarım saatte buluyorlar kim olduğunu. Bazen o kadar bile sürmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece telefon numarasını kullanmış. Okuduğum kadarıyla instagram fotoğraf taklidi ile ilgileniyor. Numara ile ilgili şikayet edebileceğim bir yer var mı?
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 31 Ocak 2021 #5 Şifremi unuttum diyerek ilgili hesabı elegeçirin ve hesabı silin.
ErenSAGLAM Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 saliholoji dedi: Şifremi unuttum diyerek ilgili hesabı elegeçirin ve hesabı silin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyoruz hocam. saliholoji dedi: Şifremi unuttum diyerek ilgili hesabı elegeçirin ve hesabı silin. Genişletmek için tıkla... Hocam şifre sıfırlama linki gelmiyor sms ile. Numara doğru. Çok tuhaf değil mi sizce de? Son düzenleme: 31 Ocak 2021
saliholoji dedi: Şifremi unuttum diyerek ilgili hesabı elegeçirin ve hesabı silin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyoruz hocam. saliholoji dedi: Şifremi unuttum diyerek ilgili hesabı elegeçirin ve hesabı silin. Genişletmek için tıkla... Hocam şifre sıfırlama linki gelmiyor sms ile. Numara doğru. Çok tuhaf değil mi sizce de?