Captan.Max
Decipat
Merhaba, Gmail açmak istiyorum ama telefon numarası istiyor giriyorum bu numara birçok kez kullanıldı hatası veriyor. Ne yapmalıyım bu sorun nasıl çözülür?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Gmail açmak istiyorum ama telefon numarası istiyor giriyorum bu numara birçok kez kullanıldı hatası veriyor. Ne yapmalıyım bu sorun nasıl çözülür?
Kurtarma e postası varsa denemelisin.Merhaba, Gmail açmak istiyorum ama telefon numarası istiyor giriyorum bu numara birçok kez kullanıldı hatası veriyor. Ne yapmalıyım bu sorun nasıl çözülür?
Önceden ben böyle yapıyordum sanırım çözmüşler, 5 kere ip değiştirmeme rağmen telefon istiyor.Mobil veriyi aç uçak modunu aç kapat sonra Chrome üzerinden gizli sekmeyi aç 1 veya 2 mail açabilirsin telefon numarasına gerek kalmadan. Opsiyonel olarak DuckDuckGo uygulaması üzerindende 1 veya 2 tane kullanabilirsin.
Önceden ben böyle yapıyordum sanırım çözmüşler, 5 kere IP değiştirmeme rağmen telefon istiyor.
Tabi sizin için mantıklı seçim olmuş, ben iş için istemiyorum.Olabilir en son 2021 de açıp satıyordum fakat şu an bir işe girmek daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.