4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.011 Çözümler 6 19 Kasım 2023 #11 entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız?
entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 19 Kasım 2023 #12 entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... Taciz eder maksimum. entellonur dedi: Teşekkür ederim, benim numaramı farklı bir yerlere vermesinde sıkıntı yok dolandırıcılık vb. şeylerde kullanabilirler mi ? Genişletmek için tıkla... Dolandırırken müsteri hizmetleri vb. olarak senin numaranı gösterebilir. Polise gider söylersin gerekeni yaparlar.
entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... Taciz eder maksimum. entellonur dedi: Teşekkür ederim, benim numaramı farklı bir yerlere vermesinde sıkıntı yok dolandırıcılık vb. şeylerde kullanabilirler mi ? Genişletmek için tıkla... Dolandırırken müsteri hizmetleri vb. olarak senin numaranı gösterebilir. Polise gider söylersin gerekeni yaparlar.
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2023 #13 Sadece rahatsız edebilir, üstüne hiçbir şey yapamaz diye biliyorum.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #14 entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle erotik sitelere falan numaranı dağıtır, SMS bomber falan atar. Üstelik telefon numarası bulmak öyle zor bir şey değil, Discord'da 10 liraya satılan panellerle herkesin T.C. Kimlik numarasını bile bulursun.
entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle erotik sitelere falan numaranı dağıtır, SMS bomber falan atar. Üstelik telefon numarası bulmak öyle zor bir şey değil, Discord'da 10 liraya satılan panellerle herkesin T.C. Kimlik numarasını bile bulursun.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #15 En fazla SMS bomber atar erotik sitelere numaranı verir. Zaten böyle şeyler hiçbir yere numara girme seniz de oluyor. Dert etmeye gerek yok.
En fazla SMS bomber atar erotik sitelere numaranı verir. Zaten böyle şeyler hiçbir yere numara girme seniz de oluyor. Dert etmeye gerek yok.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 19 Kasım 2023 #16 entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... SMS bomber atar. Uygunsuz sitelere kaydeder.
entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... SMS bomber atar. Uygunsuz sitelere kaydeder.
entellonur Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #17 487218 dedi: En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda.
487218 dedi: En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda.
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.011 Çözümler 6 19 Kasım 2023 #18 entellonur dedi: Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin.
entellonur dedi: Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #19 entellonur dedi: Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. Numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda. Genişletmek için tıkla... Hocam o neymiş öyle ya. Merak etmeyin bir şey yapmaz. Hatta o numaranın gerçek olduğunu bile düşünmüyordur. "Adres ver yarın oradayım"
entellonur dedi: Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. Numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda. Genişletmek için tıkla... Hocam o neymiş öyle ya. Merak etmeyin bir şey yapmaz. Hatta o numaranın gerçek olduğunu bile düşünmüyordur. "Adres ver yarın oradayım"
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 19 Kasım 2023 #20 Böyle kötü şeyler yapabilir.