En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız?Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir?
En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız?Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir?
Taciz eder maksimum.Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir?
Dolandırırken müsteri hizmetleri vb. olarak senin numaranı gösterebilir. Polise gider söylersin gerekeni yaparlar.Teşekkür ederim, benim numaramı farklı bir yerlere vermesinde sıkıntı yok dolandırıcılık vb. şeylerde kullanabilirler mi ?
Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir?
Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir?
Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda.En fazla SMS Bomb atar falan, rahatsız etmekten öteye geçebileceğini sanmıyorum. Durumu tam anlatır mısınız?
Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin.Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda.
Tartıştık oyunda, gerçekten arar diye numaramı verdim. Numaram dışında bir bilgisi yok hakkımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.