Telefon numarasız Twitter'a kaydolunabilir mi?

Sizin dediğiniz şey kalktı. Artık sadece tel no. Bir yıl öncesine kadar sadece webde kullanmak şartıyla e-posta ile kullanıma izin veriyorlardı ancak artık telefon no zorunluluk haline geldi. Anlamsız bir şekilde yediğim bandan dolayı hesap açamıyorum telefon nosuz giriş yapılamadığından mesela.

Hocam options kısmına bakar mısınız? Orada use email instead diye bir ayar var mı?

Sizin dediğiniz şey kalktı. Artık sadece tel no. Bir yıl öncesine kadar sadece webde kullanmak şartıyla e-posta ile kullanıma izin veriyorlardı ancak artık telefon no zorunluluk haline geldi. Anlamsız bir şekilde yediğim bandan dolayı hesap açamıyorum telefon nosuz giriş yapılamadığından mesela.

Kalkmadı bu da kanıtı.
Hocam web uzerinden aciyorum.
Uygulamayi indiremiyorum telefonumun hafizasi yok neredeyse.

Uygulama üzerinden deneyin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-10-23-18-38-87_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    Screenshot_2022-05-10-23-18-38-87_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
Kalkmadı bu da kanıtı.

Uygulama üzerinden deneyin.
İlk defa yeni hesap acarken epostayla kayit olabiliyorum ancak daha sonra telefon numarasini zorunlu bir sekilde istiyor.En sonunda baktim olmuyor girdim ama simdide hata veriyor telefon numarasi desteklenmiyor diyor bir turlu anlamadim ben bu twitterin isini kayit olmadim bir turlu

İlk defa yeni hesap acarken epostayla kayit olabiliyorum ancak daha sonra telefon numarasini zorunlu bir sekilde istiyor. En sonunda baktim olmuyor girdim ama simdide hata veriyor telefon numarasi desteklenmiyor diyor bir turlu anlamadim ben bu Twitter'in isini kayit olmadim bir turlu.

Ben uygulama üzerinden açarken istemiyor. Demin bir tane daha açtım oldu telefon numarası girmeden uygulamadan dolayı olabilir bir ihtimal.

Ben uygulama üzerinden açarken istemiyor. Demin bir tane daha açtım oldu telefon numarası girmeden uygulamadan dolayı olabilir bir ihtimal.
Hesap açarken problem yok zaten. Bir süre kullanda istiyor mu istemiyor mu bir daha bak. Tel nosuz yok artık. Web, uygulama farketmiyor. Eskiden webde problem yoktu ancak artık ikisi içinde geçerli. 2 yıldır hesabım salt okunur olduğu için açmaya çalışıyorum, yapilabilse zaten yaparım. Bazı eski hesaplar sadece e posta ile kullanıma devam edebiliyor.

Hesap açarken problem yok zaten. Bir süre kullanda istiyor mu istemiyor mu bir daha bak. Tel nosuz yok artık. Web, uygulama fark etmiyor. Eskiden webde problem yoktu ancak artık ikisi içinde geçerli. 2 yıldır hesabım salt okunur olduğu için açmaya çalışıyorum, yapilabilse zaten yaparım. Bazı eski hesaplar sadece e-posta ile kullanıma devam edebiliyor.

Şu an aktif olarak kullandığım hesapta bir sıkıntı yok. İstemiyor telefon numaramı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı