Telefon önerisi 6000 ₺

Çok Acele değilse Xiaomi Mi 10 PRO'yu bekleyin bence.
vaktin varsa pro bekle.
Note 10 Pro çıktı:

Ayrıca, konusa sahibi arkadaş, 6000₺ verip snapdragon 730g'li işlemcili bir telefonu almak mantıklı mı?
Benim tavsiyem snapdragon 855 işlemcili, Xiaomi'nin amiral gemisi diye tabir edilen en tepe modeli:
Hiçbir eksiği yok daha çıkalı 1 sene bile olmadı.
Eğer yanılmıyorsam MATE 20 pro Türkiyde kalmadı.

Note 10 Pro çıktı:

Ayrıca, konusa sahibi arkadaş, 6000₺ verip snapdragon 730g'li işlemcili bir telefonu almak mantıklı mı?
Benim tavsiyem snapdragon 855 işlemcili taş gibi:
Hiçbir eksiği yok daha çıkalı 1 sene bile olmadı.
Mi telefonlar daha amiral gemisidir ancak maalesef daha kırılganlar. Redmi serisinde gorilla glass kullanılırken mi serisinde tamperli gibi bir camla korunuyor kasa. Ayrıca en yeni çıkan iyidir denemez ama bence fiyat performans olarak redmi daha iy. Tersini söyleynler var bu benim kullanıcı görüşüm. Ayrıca redmi serisi daha geç yıpranıyor haberiniz ola benim kullanımlarım sonucu buna vardım.

@efe.varoll Hayır. Redmi, Xiaomi'nin markasıdır. Çıkış amacı ise orta ve giriş segmentinde Honor gibi firmala rakip olmaktır.

Ayrıca Redmi, Mi'ye göre daha ucuz malzelemelerden yapılır. Premium hissiyatı Mi'dedir. Redmi'de Kullanılan işlemciler bile orta segmenttir.

4 sene boyunca Mi 5 kullandım taş gibiydi. Ne yavaşladı ne de sağı solu yıprandı. Yedinci katın balkonundan düşürdüm parçalandı gittim Redmi'de tepe model olan Redmi Note 7 aldım. 4 yıl önceki amiral gemisi Mi 5'in o kalite hissinin Redmi Note 7 yanından bile geçemez.

bende s10+ var onceden s7 vardı sana %100 Samsung oneririm tek sıkıntısı musteri hizmetleri hiç sallamıyor.

bu telefonu akrabam kullanıyor. İyi bir telefon kamerası amiral gemileriyle kapısır.

bu telefonu akrabam kullanıyor. İyi bir telefon kamerası amiral gemileriyle kapısır.
Vatan üstüne 1200₺ koymuş, milleti kazıklıyor.
O fiyata 256 GB'lık Note 10 Pro satılıyor.

Ayrıca yukarıda da demiştim. O paraya orta segment bir işlemcili ve kamera lensli bir telefon almak hiç mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı