nikoplotis
Centipat
Daha fazla
Note 10 Lite alınabilir. Güzele benziyor.
Çok Acele değilse Xiaomi Mi 10 PRO'yu bekleyin bence.
Note 10 Pro çıktı:vaktin varsa pro bekle.
Eğer yanılmıyorsam MATE 20 pro Türkiyde kalmadı.
Mi telefonlar daha amiral gemisidir ancak maalesef daha kırılganlar. Redmi serisinde gorilla glass kullanılırken mi serisinde tamperli gibi bir camla korunuyor kasa. Ayrıca en yeni çıkan iyidir denemez ama bence fiyat performans olarak redmi daha iy. Tersini söyleynler var bu benim kullanıcı görüşüm. Ayrıca redmi serisi daha geç yıpranıyor haberiniz ola benim kullanımlarım sonucu buna vardım.Note 10 Pro çıktı:
Xiaomi Mi Note 10 Pro 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Mi Note 10 Pro 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ayrıca, konusa sahibi arkadaş, 6000₺ verip snapdragon 730g'li işlemcili bir telefonu almak mantıklı mı?
Benim tavsiyem snapdragon 855 işlemcili taş gibi:
Hiçbir eksiği yok daha çıkalı 1 sene bile olmadı.Xiaomi Mi 9 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Mi 9 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Vatan üstüne 1200₺ koymuş, milleti kazıklıyor.bu telefonu akrabam kullanıyor. İyi bir telefon kamerası amiral gemileriyle kapısır.Xiaomi Mi Note 10 128 Gb Akıllı Telefon Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xiaomi Mi Note 10 128 Gb Akıllı Telefon Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.