Tam yazım hatalarını düzeltecektim ki ban yemişim, yahu biraz bekleyin ben fark ettim zaten, bu forumdaki TDK tanrılarını anlamıyorum. Konuya dönersek S20'nin her yerde sorunlu olduğu yazıyor; forumlar, videolar, kullanıcı yorumları yani birkaç eleştiriye dayanarak söylemedim. Exynos işlemci oldukça kötü gözüküyor, ısınma sorunu da her yerde yazılmış. Çok fazla yerden okudum, kaldı ki her mesajımda neredeyse şunu belirtiyorum: Kime güveneceğimizi nereden bileceğiz? Kimin fanboy, kimin paralı inceleme yaptığını (YouTube'den bahsediyorum) nasıl anlayacağız? Sanırsam cevabı bilen yok çünkü kimse cevap vermiyor. Ben internetteki yorumları esas alıyorum ve S20 oldukça sıkıntılı gözüküyor. M51'de ise kameradaki pembeleşme problemi çok göze batıyor, onun dışında oldukça iyi cihaz gibi geldi bana, boyut olarak çok kaba gelmedi bana bu arada sizce aşırı kaba mı arkadaşlar? A52 fiyatı düşebilir ileride, M51 ile özellikleri yakın ve tercih edilebilir olacaktır bence fiyatı düşerse. (A52 özellikle daha şık duruyor ve siyah modelini bayağı beğenen var) bir de yeni çıkacak Xiaomi Redmi Note 10 Pro bu fiyatta fena durmuyor, 120Hz ekranı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Samsung dışında tavsiyelerinize de açığım bu arada, bu fiyatta çok karışık zaten modeller ve işin içinden tam çıkamadım.