Telefon oyun açmıyor

Cj123

Centipat
Merhabalar telefona ROM yükledim. Yükledikten sonra oyun indirdim telefon oyunu açmadı. Oyun mu sıkıntılı yoksa telefonda donanımsal bir hata mı var?

ROM'dan kaynaklı bariz ve telefonun modelini bile yazmadan destek bekliyorsun.😡
Neye göre karar verdiniz buna?
Bir tane daha oyun indir yine açmazsa ROM'dan kaynaklıdır.
Ne saçma mantığınız var ya?

Bak kardeşim sana yardımcı olabilmemiz için cihazın modelini oynamak istediğin oyunu ve cihazın orijinal yazılımında çalışıp çalışmadığını belirtmen gerekiyor. Eğer orijinal yazılımda oynadığın ancak ROM yüklemesi sonrası açılmayan bir oyunsa sorun ROM kaynaklıdır. Rom değişimi sonrası markette görünür/erişilebilir bir oyunu yüklediğin halde açılmıyorsa cihazın teknik olarak yetersiz olabilir.

Telefon stock ROM'dayken oyunu açıyordu Custom ROM yükledikten sonra oyunlar açılmamaya başladı telefonun modeli: HTC desire 816G Dual sim ROM: Hexagon.
Bütün oyunları denedim telefon hiçbirini açmadı. Anlaşılan ROM'dan kaynaklı.

Telefon stock ROM'dayken oyunu açıyordu Custom ROM yükledikten sonra oyunlar açılmamaya başladı telefonun modeli: HTC desire 816G Dual sim ROM: Hexagon.
Bütün oyunları denedim telefon hiçbirini açmadı. Anlaşılan ROM'dan kaynaklı.
Aynen. Muhtemel ki ROM kaynaklı. Bir çözümü vardı ama şuan unuttum.

Sorun teleservice.apk dosyasında sanırım. Ama o dosyayı stock romdan alırsanız çalışır mı bilemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı