Telefon paket önerisi

zoin

Hectopat
Selam dostlar, şu an Türk Telekom kullanıyorum ve paketim değişmiş daha ucuz düzgün bir paket arıyorum yardımcı olur musunuz?

Benim paketim 3 ayda 1 kez ödüyorum fiyatı 300'den 400 TL'ye çıktı.

Tarife ise 30 GB internet, 6000 dakika, 5000 sm.

Ben çok fazla internet kullanmıyorum anca 8 GB işimi görür, zaten çoğunlukla evde olduğum için telefona bakmıyorum. Dakika SMS'te önemli değil.

Şu an en ekonomik paketler Vodafone'de gibi duruyor. İncelemeni tavsiye ederim.

Eski tarifem Vodafone'e du cidden benim oturduğum yerde Türk Telekom'dan bile daha hızlı ve iyi çekiyor taahhütlüyken zam yapmışlardı bizde iptal etmiştik, aynı Türk Telekom gibi Vodafone dada 3 ay da 1 tarifeler var mıdır acaba.

BİMCELL genç paket kullanıyorum 123 TL'ye 20 GB normal internet 5 GB sosyal medyada geçerli(Instagram YouTube Facebook vs.) WhatsApp'ta sınırsız mesajlaşma bimcellilerle sınırsız konuşma 750 dk 250 SMS uygun olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim.

Sadece ekonomik olmasına bakma. Bak Turkcell ücretleri fazla ama her yerde çekiyor cidden köye (Artvin'e) gittiğimde akrabalarım para verdikleri interneti kullanamazken ben tadını çıkartabiliyorum.

Çok pahalı ama. Bir de yeni bir şey gelmiş iptal edemiyorum internet aşım diye bir şey her 1GB'de 50TL kesiyor geçen ay 100TL'lik fatura için 600TL ödedim bilmiyordum.

Sadece ekonomik olmasına bakma. Bak Turkcell ücretleri fazla ama her yerde çekiyor cidden köye (Artvin'e) gittiğimde akrabalarım para verdikleri interneti kullanamazken ben tadını çıkartabiliyorum.

Hocam şu an maddi olarak sıkıntı çekiyoruz hem berbat hizmet sunup çok fazla para alıyorlar.

BİMCELL genç paket kullanıyorum 123 TL'ye 20 GB normal internet 5 GB sosyal medyada geçerli(Instagram YouTube Facebook vs.) WhatsApp'ta sınırsız mesajlaşma bimcellilerle sınırsız konuşma 750 dk 250 SMS uygun olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim.

Hocam öneriyor musunuz bayağı iyiymiş.

Son düzenleme:
Hocam şu an maddi olarak sıkıntı çekiyoruz hem berbat hizmet sunup çok fazla para alıyorlar.

Hocam öneriyor musunuz bayağı iyiymiş.

Ben tavsiye ederim hocam zaten BİMCELL Türk Telekom altyapısı kullanıyor sadece maksimum 25 yaşını doldurmamanız gerekmekte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı