Telefon prizi yaptırma

NeindeKani

Decapat
Uzun zamandır internet kullanıyorum. Telefon prizi olmadıgı için interneti telefon kablosu ve modemin ADSL kablosunu birbirine temas ettirerek internete giriyorum. Normalden çok daha farklı bu yüzden daha düşük bir hız aldıgımı düşünüyorum. Bu kablo şu an dışarıda ve bunu tekrar duvardan telefon prizine bağlatmak pahalıya patlar mı benim için?

Ben bodrum katindaki ofisim icin yapmistim, cok basit sadece biraz el becerisi gerektiriyor. Ihtiyaciniz olan sadece bir adet güclü bir matkap, ihtiyaciniz uzunlukta kablo ve 68 MM. boyutunda duvari yuvarlacak sekilde delecek bir aparat Türkcesini bilmiyorum o aparatin resmini koyuyorum.

19.09.2018.11-40-53.jpg

Mantik olarak söyle bir sey :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha yok ben bu kadar ugrasamam diyorsaniz söyle bir cözüm de var :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevgiler :)

Telefon prizi yaptırmadan önce hem bina içinden hemde modemden hız ölçümü talep et, belki sorun komple iç tesisat veya TT'nin sana sağladığı lokal kablolardır. Bir priz hıza bu kadar etki etmez, ayrıca bazı prizlerde kablonun ucunu soyup vidaya sıkıştırmak gerektiği için zaman içinde paslanacak ve gene hız sorunu yaşayacaksınız.

En doğru çözüm, ek, priz vs. olmadan direk olarak modeme tek parça halinde kablo çekmektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı