Telefon sadece bilgisayardan şarj oluyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Selamlar. Dün bir dosya aktarmak için telefonu bilgisayara bağladım. HiSuite'e üzerinden dosyayı kopyaladıktan sonra çıkardım kabloyu yattım. Uyumadan önce şarja taktım fakat şarj olmadı. Saatlerdir telefonumu kullanamadım. Şimdi bilgisayardan şarj edebiliyorum. Ama başka türlü şarj olmuyor. Yardım edeceklere teşekkürler.

Selamlar. Dün bir dosya aktarmak için telefonu bilgisayara bağladım. HiSuite'e üzerinden dosyayı kopyaladıktan sonra çıkardım kabloyu yattım. Uyumadan önce şarja taktım fakat şarj olmadı. Saatlerdir telefonumu kullanamadım. Şimdi bilgisayardan şarj edebiliyorum. Ama başka türlü şarj olmuyor. Yardım edeceklere teşekkürler.

Adaptörde sorun var muhtemelen.

Şarj adaptöründe sorun olabilir.
Babamın başına böyle bir olay geldi: Akşamdan taktı ve sabaha kadar dolmadı. Başka şarj cihazı ile denedik ve sorun çözüldü. Şarj ederken aynı kabloyu kullandık.
Adaptörde sorun var muhtemelen.
Adaptör de değiştirip denedim. Ama yine de olmuyor.

Düzeltme: Bilgisayara taktığım kablo ile orijinal adaptörü şarj etmeye başladı. İlk denediğimde ne kadar şarj etmiyor olsa da. Takılı olan kablonun ucu biraz hasar aldı arada deneyip başka kablolara geçeceğim. Konu kilitlenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı