Telefon suya düştü

Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben tuvalette telefona bakarken telefonum suya düştü fakat şarj takılan yer, hoparlör ve kulaklık takma yerine gelmedi su sadece ön kamera arka kamera ve ekrana geldi onun dışında bir yere batmadı ve telefonum çalışıyordu, sonrasında telefonu ve kabını kuruladım. Sizce telefonuma bir şey olur mu?

Bir teknik servise baktırın derim aksi halde ileri zamanda parçalarda su kalması ile oksitlenirse daha masraflı olur.

Kesinlikle yapılmaması gereken bir yöntem, suyu daha çok içeriye iteliyor.
Aslında bu mesaja ilk başta alttaki videonun linkini koymuştum fakat 1-2 dakika içinde düzenleyip videoyu kaldırıp videoda geçeni ekledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben pirince koyardım fakat olay başkaymış. Bunu öğrenip öyle dedim ben de.

Aslında bu mesaja ilk başta alttaki videonun linkini koymuştum fakat 1-2 dakika içinde düzenleyip videoyu kaldırıp videoda geçeni ekledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben pirince koyardım fakat olay başkaymış. Bunu öğrenip öyle dedim ben de.

Anlıyorum, FPPRO gibi tamircilerin videolarında sürekli bahsedilen bir uyarıydı bu şekilde kurutulmaması gerektiğini, çünkü 5 saniyelik bir sıvı teması olduğunda bile bu yöntem suyu içeriye itelediği için acayip bir şekilde sıvı teması oluşuyordu. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı