Berkant Ayhan Karabudak
Kilopat
Daha fazla
Samsung akademiye lise 3 de başvurabilirsin.meslek liseselerinde lise 2de alan seçilir, lise 3 de dal seçilir haberleşme de elektrik elektroniğin bir dalıdır.Sen teknik ve endüstri meslek lisesine gideceğim demişsin ama puansız girdiğinde meslek lisesine endüstri meslek bölümü oluyorsun eğer lise 1 de notların iyise lise 2 de notları iyi olan endüstri meslek lisesi öğrencilerine teknik sınıflar açıyorlar.Sana söyle anlatayım@xtarox10 İlla çok büyük firmalar olmasına gerek yok, Genpa gibi yerlerde olur. Ama LG veya Samsung gibi bir yerde çalışmak daha iyi olacaktır tabiiki. Ben zaten teknik ve endüstri meslek lisesine gideceğim, buradaki çoğu lisede elektrik-elektronik bölümü var. Ama haberleşme bölümü göremedim hiç. Anladığım kadarı ile haberleşme, elektronik kısmının bir dalı. Samsung Akedemi'ye ne zaman başvurmam gerekiyor acaba? Benim için önemli olan maaşı değil, sevdiğim işi yapmak.Ve fazlasıyla meraklıyım, şimdi beni kabul edecek olsalar durmam giderim. Lise 1'deyken mi başvurmam gerekiyor?
Samsung akademiye lise 3 de başvurabilirsin.meslek liseselerinde lise 2de alan seçilir, lise 3 de dal seçilir haberleşme de elektrik elektroniğin bir dalıdır.Sen teknik ve endüstri meslek lisesine gideceğim demişsin ama puansız girdiğinde meslek lisesine endüstri meslek bölümü oluyorsun eğer lise 1 de notların iyise lise 2 de notları iyi olan endüstri meslek lisesi öğrencilerine teknik sınıflar açıyorlar.Sana söyle anlatayım
Anadolu teknik>teknik>endüstri meslek sen puansız gireceğin zaman endüstri meslek oluyorsun dediğim gibi lise 1 de notların iyi ise teknik sınıfa geçme hakkın oluyor ama teog ortalaman anadolu teknik ve endüstri meslek bölümüne girmene yetiyorsa tabikide anadolu bölümünü tercih et.
Tabikide düz endüstri meslek tavsiye kesinlikle etmem mesela anadolu teknik sınıfları 30'u geçmemek zorunda ama endüstri sınıflarında öyle bir sınır yok 40 da olabilir 45'de bu arada şunuda söyliyeyim güzel kardeşim meslek lisesi elektrik elektronik bölümü genelde erkek öğrencilerden oluşur mesela bizim sınıf 27 kişi 27 erkekTeknik ve anadolular da var, benim puanıma uygun olanlardan.Endüstri yerine onlardan seçsem daha iyi olur değil mi?
Tabikide düz endüstri meslek tavsiye kesinlikle etmem mesela anadolu teknik sınıfları 30'u geçmemek zorunda ama endüstri sınıflarında öyle bir sınır yok 40 da olabilir 45'de bu arada şunuda söyliyeyim güzel kardeşim meslek lisesi elektrik elektronik bölümü genelde erkek öğrencilerden oluşur mesela bizim sınıf 27 kişi 27 erkek