Telefon USB girişi ile şarj olup şarj kafası ile şarj olmuyor

Kutusundan çıkan şarj adaptörünüde denedim diğer orijinal adaptörlerde denedim fakat sonuç aynı degişmedi hala USB'den şarj alıyor adaptörden almıyor.
Kullandığınız kabloda bir şey olabilir mi? Kabloyu da deneyin olmazsa telefonu sıfırlamayı bi' deneyebilirsiniz.

Ayrıca sıfırlamadan önce bir telefonun modelini öğrenebilir miyim? Belki ekstra bir bilgi verir. Bir de telefonunuzun şarj ayarlarından varsa hızlı şarj ve süper hızlı şarjı açabilir misiniz? Belki kapanmıştır. Batarya koruma modu varsa onu da kapatıp deneyin.

Kullandığınız kabloda bir şey olabilir mi? Kabloyu da deneyin olmazsa telefonu sıfırlamayı bi' deneyebilirsiniz.

Ayrıca sıfırlamadan önce bir telefonun modelini öğrenebilir miyim? Belki ekstra bir bilgi verir. Bir de telefonunuzun şarj ayarlarından varsa hızlı şarj ve süper hızlı şarjı açabilir misiniz? Belki kapanmıştır. Batarya koruma modu varsa onu da kapatıp deneyin.

Telefon Samsung Galaxy A23 kabloyu gittigim telefoncudan aldım ayrıca kutusundan çıkan şarj ile de denedim fakat sonuç aynı hızlı sarjmodu açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı