theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #1 3 tane PC var, bir tane telefon birlikte oynamak için yerel ağı kullanacağız, telefon da bağlanabilir mi? Nasıl yapabiliriz bunu?
3 tane PC var, bir tane telefon birlikte oynamak için yerel ağı kullanacağız, telefon da bağlanabilir mi? Nasıl yapabiliriz bunu?
Çözüm Yener K. 13 Şubat 2021 Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor.
Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Şubat 2021 #2 Hocam PC deki Java mı bedrock mu? Bedrocksa oynayabiliyor olmanız lazım birbirinizi arkadaş ekleyip. Ya da Hamachi. Artı 1 Eksi
Hocam PC deki Java mı bedrock mu? Bedrocksa oynayabiliyor olmanız lazım birbirinizi arkadaş ekleyip. Ya da Hamachi.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 13 Şubat 2021 #3 Windows 10 Edition ise bilgisayardakiler ile oynayabilir. Ben Minecraft PE satın alıp Emulatör ile oynamıştım hem daha ucuza gelmişti. Artı 0 Eksi
Windows 10 Edition ise bilgisayardakiler ile oynayabilir. Ben Minecraft PE satın alıp Emulatör ile oynamıştım hem daha ucuza gelmişti.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor.
KS KS theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #5 körbiginar dedi: Hocam PC deki Java mı bedrock mu? Bedrocksa oynayabiliyor olmanız lazım birbirinizi arkadaş ekleyip. Ya da Hamachi. Genişletmek için tıkla... Java. Graiden dedi: Windows 10 Edition ise bilgisayardakiler ile oynayabilir. Ben Minecraft PE satın alıp Emulatör ile oynamıştım hem daha ucuza gelmişti. Genişletmek için tıkla... Java hocam Yener K. dedi: Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki java hocam... Teşekkürler sanırım olmayacak. Olsun, bir bilgisayardan 2 kişi oynarız artık Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Hocam PC deki Java mı bedrock mu? Bedrocksa oynayabiliyor olmanız lazım birbirinizi arkadaş ekleyip. Ya da Hamachi. Genişletmek için tıkla... Java. Graiden dedi: Windows 10 Edition ise bilgisayardakiler ile oynayabilir. Ben Minecraft PE satın alıp Emulatör ile oynamıştım hem daha ucuza gelmişti. Genişletmek için tıkla... Java hocam Yener K. dedi: Yapılabiliyor. Fakat nasıl bilmiyorum. Benim büyük oğlan oynuyor. Windows 10 Edition var. Bazen karşıma telefonla oynayan geliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki java hocam... Teşekkürler sanırım olmayacak. Olsun, bir bilgisayardan 2 kişi oynarız artık