Telefon ve IP hacklenmiş olabilir mi?

• Konuyu başlatan hakn2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.115

hakn2

Centipat
Gece fake bir numara benim statik IP, dinamik IP ve Mac adresime ulaştığını ve telefonumda ki fotoğraflarıma hatta kameraya eriştiğini söyledi. Bu mümkün olabilir mi? Eğer doğruysa ne yapmam lazım?

Bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece fake bir numara benim statik IP, dinamik IP ve Mac adresime ulaştığını ve telefonumda ki fotoğraflarıma hatta kameraya eriştiğini söyledi. Bu mümkün olabilir mi? Eğer doğruysa ne yapmam lazım?

(Güvenilir olmayan.) Crack bir APK dosyası kurmadıysanız, yanlış sitelere girmiyorsanız, Play Store üzerinde gereksiz uygulamaları yüklemiyorsanız ve her gelen mail linklerine ve mesajlara tıklamıyorsanız sakin olun. Sadece dolandırıcıdır.

O zaman tek yapman gereken kendi IP adresini istemek :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı