Telefon ve laptop mu yoksa sadece laptop mu alınmalı?

Hocam kasanın neyi kötü panelide zaten 100srgb takıntısı yoksa gayet iyi
Soğutması vasat undervolt yapınca iyi oluyor. Malzeme kalitesi ve paneli iyi değil.

Evet abi üniversite de ya mühendislik ya bilgisayar mühendisliği ya da yazılım gibi sayısal ve bilgisayarın gerektiği şeyler okumayı düşünüyorum

Anladım hocam bende o fikirden yanayım yine de bi sorayım dedim
O zaman ben senin kararını bilgisayar yönünden kullanmanı isterim çünkü aynısını ben yaptım Acer nitro 16 aldım çünkü muhendislikle uğraşacağım. Ha ucuz bilgisayar bu sene yetebilir belki 2-3 sene de yetebilir ama daha sonra yetmeyebilir ya programların sistem gereksinimleri artar ya da büyük projeler yapmak isteyebilirsin bu da sana engel olabilir

Soğutması vasat undervolt yapınca iyi oluyor. Malzeme kalitesi ve paneli iyi değil.
Bende victus düşünmüştüm kasa kalitesi,soğutmasi ve panli iyi olsun diye Acer aldım

O zaman ben senin kararını bilgisayar yönünden kullanmanı isterim çünkü aynısını ben yaptım Acer nitro 16 aldım çünkü muhendislikle uğraşacağım. Ha ucuz bilgisayar bu sene yetebilir belki 2-3 sene de yetebilir ama daha sonra yetmeyebilir ya programların sistem gereksinimleri artar ya da büyük projeler yapmak isteyebilirsin bu da sana engel olabilir

Bende victus düşünmüştüm kasa kalitesi,soğutmasi ve panli iyi olsun diye Acer aldım
Hocam bende acer alıcam acer nitro 16 r08s kod adlısını alıcaö demeyimlerini paylaşırmısın :)

Kardeşim kesinlikle şu an telefon + laptop kombosu yapmanı öneririm. Önünde üniversite için kafadan 2 yılın var, mezuna falan kalsan 3 yıl. Mühendislikte ilk yıl zaten boş(temel bilim yoğunlukta), 2. yıl sonlara doğru ortalama bir PC de gayet iş görüyor. Sen şimdi en kralından da PC alsan 5 sene sonra eskimiş olacak. Yine iş görecek ama yorgun bir PC ile devam etmek sıkıcı olacaktır. Tavsiyem S23 FE al kalan paranla da 4050 ekran kartlı bir laptop al geç. 11. sınıf benim geçirdiğim en güzel yıllarımdan biriydi. Bol bol anı biriktir, bol bol fotoğraf çek. Bol bol da ders çalış.

Sen, ben şimdiden kendimi geliştireceğim falan dersen bile bu laptop senin işini görür zaten.

Hocam bende acer alıcam acer nitro 16 r08s kod adlısını alıcaö demeyimlerini paylaşırmısın :)
R7 7840hs rtX 4060 32 GB ram ve 1 TB ssd modelini aldım onun kodu hangisidir bilmem. Yani soğutmasi güzel fanlar hızlı çalışınca ekran kartı 65 derecelerde geziyor. Bende sadece mux swichde sıkıntı yaşadım onun dışında memnunum.eğer sürekli tasiyacaksan ağırlığı çok fazla adaptörü çok büyük.ekran16:10 oranı olduğu için videolarda alttan ve üstten siyahlık Felan var. Onun dışında benim için pek bir sıkıntı olan durum yoktu. Başka bir sorun varsa yardımci olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı